FAQ: Vanliga frågor & svar

Generellt är densiteten för bly cirka 11,34 g/cm³.

Densiteten för ett material är ett mått på dess massa per volymenhet, vilket vanligtvis uttrycks i gram per kubikcentimeter (g/cm³). När jag säger att ”densiteten för bly är cirka 11,34 g/cm³,” innebär det att en kubikcentimeter av bly har en massa på ungefär 11,34 gram.

Vi på salably erbjuder ett brett sortiment av produkter inklusive gjutna ballast, pressade stänger, rör, och valsade blyplåtar. Vi tillverkar även kundanpassade produkter enligt specifika önskemål och specifikationer.

Bly är ett värdefullt material tack vare dess höga densitet, vilket gör det effektivt för strålskydd genom att blockera röntgen- och gammastrålar. Dess motståndskraft mot korrosion gör det idealiskt för användning i batterier och skyddande beläggningar.

Bly är dessutom mjukt och formbart, vilket underlättar bearbetning. Med sin låga smältpunkt och höga återvinningsbarhet bidrar bly till kostnadseffektiva lösningar inom industri och strålskydd.

Vill du ha en offert? Kontakta oss Ring på: +46-702 27 96 13 eller maila: Info@salably.se

För övriga frågor skriv i formuläret nedan…

För industrin:
Med över 130 års erfarenhet och modern maskinutrustning bistår vi industrin med storskalig tillverkning av blyprodukter. Vi har kapacitet att hantera alla typer av projekt, oavsett volym eller komplexitet. Vår långa historia och bred kompetens gör oss till en pålitlig partner för era industriella behov.

För privatpersoner:
Vi välkomnar även privatpersoner att kontakta oss. Även om vår huvudverksamhet är inriktad mot industriell produktion, kan vi erbjuda specialanpassade blyprodukter för era enskilda behov.

Några andra frågor? Fyll då i detta formulär...

Få en offert

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan.