Köp bly

Kontakta Roland Andersson, platschef på 070-2279613 eller roland@salably.se

Att köpa bly hos oss

Bly är ett mångsidigt och fördelaktigt material med en rad användningsområden. Det är känt för sin höga densitet, mjukhet och korrosionsbeständighet. Denna kombination av egenskaper gör det idealiskt för olika applikationer inom industrin, elektronik, byggsektorn och mer.

Bly har aplikationer och används till tillverkning av batterier, särskilt bly-syra-batterier som är vanliga i fordon, nödströmsförsörjning och andra elektriska applikationer. Bly är även en viktig komponent i kablar och elektriska kontakter på grund av dess goda elektriska ledningsförmåga. Det används också för att tillverka kula- och hagelammunition inom jakt- och sportskytte. Bly används även inom byggindustrin, i form av blyplåtar och blyprodukter för tätning och skydd mot strålning, särskilt inom medicinsk bildteknik. 

På Salably.se hittar du ett omfattande utbud av högkvalitativa bly som passar olika företagsbehov. Ge ditt företag det försprång det behöver. Nå nya höjder genom att köpa bly av högsta kvalitet. Vår pålitliga service och skräddarsydda alternativ gör skillnaden. Några av våra alternativ inkluderar:

  1. Pressade blyprodukter:

    • Pressade blyplåtar: Används ofta för att ge skydd mot strålning inom medicinsk bildteknik och för tätning av olika applikationer.
    • Pressade blyämnen: Kan användas för att tillverka elektriska kontakter, kablar och andra elektriska komponenter.
  1. Gjutna blyprodukter:

    • Gjutna blyföremål: Kan omfatta olika produkter som är formgjutna med hjälp av bly, som exempelvis blyfodral för ammunition eller specialiserade komponenter.
    • Gjutna blyvikter: Används ofta inom sportfiske och industriella applikationer för att justera vikten hos olika objekt.

Välj det alternativ som passar bäst för ditt företag och för att köpa bly hos oss är det bara att begära en offert.

Få en offert

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan.